25
Apr

Cari Östman Carlsson: ”Hur kan en sann ÖSKare låta bli att åka och heja fram sitt lag?”

Örebroare från alla möjliga håll och kanter kommer att åka till Göteborg för cupfinalen den 17:e maj. På cupfinal.se kommer vi närmaste veckorna ta pulsen på dem som bokat biljett till ÖSK:s viktigaste match på många år. Hur är känslan i kroppen? Vad ser man fram emot mest och viktigast av allt … om det går vägen – hur firar man?

cariost

 

Cari Östman Carlsson
Fastighetsmäklare
Örebro

Varför åker du till Göteborg?
– Jag vill absolut inte missa ÖSK i cupfinal. Vill visa laget att jag bryr mig och är stolt att dom är i final. Att jag tror på dom trots en tuff inledning av årets allsvenska.

Det finns örebroare som ännu inte bokat biljett till matchen. Vill du skicka en passning till dem?
– Hur kan en sann ÖSKare låta bli att åka och heja fram sitt lag??? Ett sällsynt bra tillfälle att visa stolthet, hjärta och passion och en tilldragelse som är unik och beundransvärd.

Hur många örebroare tror du vi blir på plats?
– Tyvärr tror jag att allsvenskans motgångar gör att vi får vara glada om vi når 1.000 personer. Det är allt för få som resonerar som sig bör ”det är VI som vinner och det är VI som förlorar”.

Vad ser du fram emot mest med dagen?
– En härlig dag med trevligt sällskap, fin sammanhållning och en lyckad fotbollsmatch för vårt kära lag.

Om det skulle gå vägen och vi bärgar guldet. Hur ser timmarna efter matchen ut? Vem är den första du messar eller får mess från?
– Jag kommer att vara världens lyckligaste och smsa alla i min omgivning som inte är med. Det blir troligen min äldsta son och mina bröder. Krama min yngsta och hans tjej som kommer att finnas på plats. Jag hoppas också få krama några spelare och jag tror att jag kommer att krama alla i min buss och säkert några i de övriga bussarna också. Det skulle vara en av livets stora höjdpunkter och otroligt roligt för alla som kämpar för ÖSK både på och utanför planen. Skulle aldrig vilja vara någon annanstans den 17 maj.