2
Maj

Jörgen Linder som minns hur besviken Johan var 1994

Örebroare från alla möjliga håll och kanter kommer att åka till Göteborg för cupfinalen den 17:e maj. På cupfinal.se kommer vi närmaste veckorna ta pulsen på dem som bokat biljett till ÖSK:s viktigaste match på många år. Hur är känslan i kroppen? Vad ser man fram emot mest och viktigast av allt … om det går vägen – hur firar man? Här kollar vi läget med Jörgen Linder, en exilsupporter i Motala.

jörgenlinder

Jörgen Linder
Motala

Varför åker du till Göteborg?
– Vi ska bli legender!

Hur många örebroare tror du vi blir på plats?
– Allt under 2000 är en besvikelse.

Vad ser du fram emot mest med dagen?
– Guldet förstås, men även nerven innan, bussresan och öl på puben.

Om det skulle gå vägen och vi bärgar guldet. Hur ser timmarna efter matchen ut? Vem är den första du messar eller får mess från?
– Jag messar Johan. Han var sjukt besviken i skolbussen 1994 så det vore kul att äntligen få dela lite fotbollsglädje med honom. Sen spammar jag ihjäl alla sociala medier i hela världen. Sen fest med sjukt peppade närkingar. Kommer bli grymt. Bara en seger ifrån en fantastisk dag.